Lehullt a lepel: ezért döntött a válás mellett Kevin Costner felesége

Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin -
Christine Baumgartner házasság Kevin Costner válás
A színész felesége 18 év házasság után döntött úgy, hogy beadja a válókeresetet. Most kiderült, hogy mi áll a válás hátterében. 

Kevin Costner jogi képviselője azt nyilatkozta, hogy olyan, a színészen kívül álló körülmények merültek fel, amelyeken változtatni nem tudott, emiatt válni kényszerül.

Christine Baumgartner a hírek szerint nehezen bírta, hogy a színész minden idejét a munkájának szentelte, keveset törődve vele és a három közös gyermekükkel.

Lehullt a lepel: ezért döntött a válás mellett Kevin Costner felesége Forrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

"Christine azt akarta, hogy a család minőségi időt töltsön el együtt Santa Barbara-i otthonukban, a forgatás alatt Kevin azonban nem nagyon van a közelben sem, a hiánya pedig annyira nehéz volt a felesége számára, hogy végül a válás mellett döntött"

– mondta a People magazinnak egy bennfentes.

Megtudtuk, hogy Christine és a színész is közös felügyeleti jogot kért a gyerekekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.