Puskás Peti és Dallos Bogi nagyon várják babájukat: a nehézségekre is felkészültek

Forrás: kevinkazinczi_pastrychef/Instagram -
csecsemő Dallos Bogi születés
Dallos Bogi és Puskás Peti első közös gyereküket várják, akinek az érkezésére alaposan felkészültek. 

Dallos Bogi és Puskás Peti nagyon készülnek első gyerekük születésére, akinek már a nemét is elárulták: hamarosan kisfiúval bővül a családjuk. A kicsi érkezésére nemcsak a babaholmik vásárlásával igyekeznek felkészülni, más módon is bebiztosították magukat: babaelsősegély-tanfolyamon is részt vettek.

Puskás Peti és Dallos Bogi nagyon várják első babájukat Forrás: kevinkazinczi_pastrychef/Instagram

"Megtanultuk a csecsemő- újraélesztés és a légúti idegen test eltávolításának lépéseit, illetve minden fontos csecsemő/gyerekkorban is előforduló ritka és gyakori betegség, sérülés kezelésének módját.
A várakozás, tervezgetés, holmik beszerzése mellett szerintem fontos, hogy amennyire csak lehet, megpróbáljunk felkészülni a nehézségekre, váratlan, ismeretlen élethelyzetekre, mert abból a kisbaba születése után a varázslatos pillanatok mellett biztos lesz egy pár" - írta Bogi az Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.