Striákat festett a lánya babáira az anya, hogy megmutassa, a test így normális

Forrás: Courtesy Kate Claxton / SWNS/© Courtesy Kate Claxton / SWNS/Courtesy Kate Claxton / Swns -
baba Barbie elfogadás stria
Egy anyuka úgy döntött, striákat fest lánya babáinak a lábaira, hogy megtanítsa őt arra, hogy a test így is normális.

Kate Claxton a szülés után küzdött testének elfogadásával, nem tudta megszokni a hátramaradt striákat. Sok időbe telt, mire újra magabiztossá vált, lányának azonban már szeretné megtanítani, hogy a test így is normális, ezért alakította át a Barbie babáit.

Striákat festett a lánya babáira az anya Forrás: Courtesy Kate Claxton / SWNS/© Courtesy Kate Claxton / SWNS/Courtesy Kate Claxton / Swns

Bár ma már sokféle Barbie kapható, az anyuka elmondta, olyat sehol nem talált, amin striák lennének, ezért keresett másik megoldást. "Nincs olyan baba, amelyik bizonyítaná, hogy a striák normálisak, ezért úgy döntöttem, hogy csinálok én egyet" - mondta Kate, aki maga festette a babákra a csíkokat, de már elkezdett tárgyalni a gyártóval is, hogy dobjanak piacra ilyen darabokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.