Baj van a hercegi pár házasságával: rejtélyes dolgok történnek körülöttük

Forrás: AFP/Jean-Pierre Amet -
Albert válság hercegné palota monacói herceg
Charlène monacói hercegnő személyes Instagram-fiókja rejtélyes módon eltűnt, miközben arról pletykálnak, hogy elhagyta férjét, Albert herceget.

Hosszú ideje pletykálnak arról, hogy Charlène moncói hercegné és férje, Albert herceg között nincs minden rendben. Felröppent az a hír is, hogy a monacói herceg több milliárdos fizetéssel tartja maga mellett feleségét, de a legutóbb információk szerint úgy tűnik - ha ez igaz is volt - már ez sem elég.

Úgy hírlik, a hercegné elhagyta férjét, ráadásul személyes Instagram-fiókja is rejtélyes módon elérhetetlenné vált.


Vagy törölték, vagy felfüggesztették a profilját, annyi biztos, hogy hiába is keresik a közösségi oldalon. A jótékonysági oldala - a Fondation Princesse Charlène de Monaco viszont továbbra is él.

Albert herceg és Charlene hercegné 2015-ben Forrás: AFP/Jean-Pierre Amet

A 45 éves Charlène napokkal azután tűnt el az Instagramról, hogy nemzetközi lapok arról számoltak be, kiköltözött a palotából, és csak "egyeztetett időpontokben" találkozik a 65 éves Albert herceggel.

Különböző források szerint az egykori úszónő a nyarat férjével és ikreivel töltötte egy jachton - de állítólag onnan már nem haza ment. Olyan vad híresztelések is terjednek, hogy kapcsolatuk csak a külvilágnak szól, mások pedig tudni vélik, hogy gyerekeiket felváltva nevelik.

Az év elején a palota szóvivője tagadta a szakításukról szóló pelykákat és "teljesen alaptalannak" nevezte. A szőke szépséget azonban később márciusban jegygyűrű nélkül látták - írja a Page Six.

A halál szélén volt a közkedvelt hercegné: a palota a mai napig hazudik az állapotáról

Charlene monacói hercegnő mögött kemény év áll. Több hónapra Dél-Afrikában ragadt, miután egy orrmelléküregi fertőzés támadta meg. A betegség testileg és lelkileg is megviselte, ráadásul fél évig nem látta férjét és gyermekeit. Ez történt a hercegnével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.