3 dolog, amire mindenképpen figyelj oda, amikor farmert vásárolsz

Forrás: Shutterstock -
vásárlás kiválasztás farmernadrág tökéletes farmer
A legjobb farmer kiválasztása óriási kihívás lehet a legtöbb nő számára, köszönhetően a temérdek márkának és fazonnak, ami a rendelkezésünkre áll a boltok polcain. A fejünkben a tökéletes farmernadrág olyan, mint amilyet Jennifer Aniston viselt a Jóbarátokban, ám ezt olykor hosszas kutatómunka és türelem megtalálni. Ebben a cikkben összegyűjtöttük, melyek a legfontosabb dolgok, amelyek érdemes szem előtt tartanod farmer vásárlásakor.

Figyeljünk az anyagra

Hajlamosak vagyunk alaposabb körültekintést nélkül vásárolni és nem figyelünk arra, hogy minőségben megfelelő termék kerüljön a kosarunkba. Válasszunk 100%-os pamutból készült farmereket, amelyek idővel a testünk formájához igazodnak, egyre kényelmesebbé válnak és visszanyerik az alakjukat viselés és mosás után. A rosszabb minőségű farmereknél megfigyelhető, hogy egy idő után elvékonyodik a szövet és bizonyos területeken (térd, derék) megnyúlik az anyaga.

A tökéletes farmer jó minőségű anyagból készül Forrás: Shutterstock

Válasszunk klasszikus stílust

Manapság már akkora a választék, hogy az ember lánya nem is tudja, milyen típusú farmert kapjon le a polcokról. Ha már szeretnénk beruházni egy újabb darabra, érdemes klasszikus darabot választani, amely kiemeli az alakunkat és jól érezzük magunkat benne. A legtöbb esetben jobb a kényelmet a divat elé helyezni és számunkra megfelelő darabokat levadászni.

Soha ne felejtsünk el próbálni

Az időhiány miatt sokan beleesnek abba a hibába, hogy ránéznek egy farmerre és anélkül, hogy felpróbálnák, úgy ítélik meg, hogy jó lesz, megveszik, majd otthon felpróbálva vagy az első viselés után kiderül, hogy mégsem az igazi. A tökéletes farmer megtalálása fárasztó folyamat, de tényleg megéri időt szánni rá - írja a The Guardian.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.