Müller Péter: A boldogtalanság természetellenes állapot

Forrás: Shutterstock/Stockfour -
boldogság bölcsesség Müller Péter magazin heti útravaló
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Az igazi öröm nem az, ami kivülről ér téged, hanem az, amikor a szíved nevet! Lelked legmélye tör ilyenkor felszínre, ahol lényed belső napja süt, fény van, derű és szerető meleg.

Kívül, a szürke hétköznapokban gond van, baj, féltés, zaklatottság és zűrzavar. Ezért érzed rosszul magad, mert a negatív gondolatok elborítanak. És ilyenkor érzed azt, hogy a boldogtalanság természetellenes állapot.

Kívül, a szürke hétköznapokban gond van, baj, féltés, zaklatottság és zűrzavar Forrás: Shutterstock/StockfourMüller Péter korábbi írásait itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.