Müller Péter: Ha egy szerelemben fölmerül a dominancia kérdése, az nem igazi szerelem

Forrás: Shutterstock -
dominancia útravaló Müller Péter szerelem magazin
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Ha egy szerelemben fölmerül a dominancia kérdése, az nem igazi szerelem. A hatalom megöli. Akár a férfié, akár a nőé. A szeretkezés az egyetlen, ami kölcsönös. De az is csak akkor, ha valódi.

Ha egy szerelemben fölmerül a dominancia kérdése, az nem igazi szerelem Forrás: Shutterstock

Azért ritka manapság az igazi szerelem és az igazi ölelés. Hatalmi játszmává válik. Mint minden az életben. Elnyomók vagy elnyomottak kapcsolatává. Pedig itt adni éppolyan öröm, mint kapni. A gyönyör az arcokon az adás és a kapás gyönyöre, egyszerre. Ezért lett minden történelmi korban tilos a szerelem, mert társadalomellenes. Nem így működik a világ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.