Napi horoszkóp 2023. augusztus 9.: a Bika legyen tisztában az erejével, az Ikreket az intuíciója vezeti

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp merkúr hold
A Bak jobb, ha tisztában van vele, hogy vannak irigyei, a Skorpió szerdán jó hírt kap.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Szerdán olyan lendülettel fogod végigpörgetni a teendőid listáját, hogy talán elindíthatsz egyet azok közül a projektek közül is, amiket idő hiányában folyton csak halogatsz. Ne vesztegesd el ezt az energiát azzal, hogy megpróbálod eldönteni, hogy érdemes-e belefogni, vagy sem...

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Lehet, hogy nem vagy tisztában azzal, milyen erős a vonzerős most. A jegyedben lévő Hold szinkronban van az okos Merkúrral a szenvedélyes ötödik házadban, így minden szem rád szegeződik, amikor belépsz egy ajtón! És ezzel a bolygópárral szó szerint is elemedben vagy.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Nagyon erős most az intuíciód, a kreativitásod és érdemes ezeket az energiákat a magánéletre fókuszálni. A munkában a rutinfeladatok kiakasztanak... A kapcsolataid viszont nagyon jól alakulnak, és az otthonodban is harmónia uralkodik.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Ha megteheted, akkor inkább halaszd el azokat a feladatokat, amik nagy elmélyülést, magányos ténykedést igényelnek, és vegyél előre mindent, amihez egyeztetned, beszélned kell, vagy amit együtt másokkal csinálhatsz. Most nagyon könnyen szót értesz mindenkivel!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Ha van valami az életedben, melyet félbehagytál, vagy abbahagytál, talán önhibádon kívül és mostanában újból felmerült benned, hogy folytasd, akkor most vedd fel újra a fonalat!. Ma talán jó alkalmad lesz arra, hogy előrelépj ez ügyben. Tedd meg!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Előfordulhat, hogy egy probléma megoldása során kimerítesz minden eszközt, utat, lehetőséget, és valami olyasmivel kell próbálkoznod, amivel még soha nem volt dolgod. Légy most rugalmas, és ne vess el még egy olyan lehetőséget sem, amely elsőre túlságosan meredeknek tűnik - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.