Gyász! A színpadon hunyt el a P. Mobil tagja

színpad technikus halál Id Goletz Géza P Mobil
Az együttes állandó technikusa, id. Goletz Géza péntek este Hartán lépett volna fel a P. Mobil tagjaival, ám a fellépés előtt a színpadon minden előjel nélkül hirtelen összeesett. Az életét már nem tudták megmenteni.

- írták a P. Mobil tagjai közösségi média oldalukra, miután az állandó technikusuk, id. Goletz Géza pénteken minden előjel nélkül összesett a hartai színpadon, az orgona mellett.

A mentők azonnal a segítségére siettek, ötven percnyi újraélesztés után sem tudták már megmenteni az életét. 40 évig dolgoztak együtt a szakemberrel.

"Mobilosok! Tegnap este újra castingolt az égi zenekar. Technikust kerestek. Ő magától sosem hagyta volna el a P.Mobilt. De most nem kérdezték, csak vitték. Mellőlünk, a színpadról. Ég veled Géza, legyen az álmod szép! P.Mobil együttes (id. Goletz Géza 950-2023)" - olvasható a zenekar Facebook-bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.