Gyönyörű, fiatal nő lett Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya: most ünnepelte 27. születésnapját

fotók Antonio Banderas Melanie Griffith Stella Banderas születésnap
Antonio Banderas és Melanie Griffith csodaszép lánya, Stella nemrég ünnepelte a 27. születésnapját. A büszke szülők családi képekkel köszöntötték fel az ünnepeltet a közösségi oldalukon. 

Stella Banderas vasárnap ünnepelte a 27 születésnapját, amiről a fiatal lány szülei a közösségi oldalukon sem feledkeztek meg.

Antonio Banderas és Melanie Griffith lányát a szüleikkel ellentétben nem igazán vonzza a rivaldafény, Stella igazi művészlélek, a színészetet azonban csak egy rövid ideig próbálta ki, de végül nem lépett a szülei nyomdokaiba. Jelenleg egy kis vállalkozása van, amelyen keresztül parfümolajat forgalmaz.

Banderas és Griffith is megemlékezett lányuk születésnapjáról az Instagramon, ritkán látott családi fotókkal köszöntötték a gyermeküket.

„Drága kislányom, 27 évvel ezelőtti érkezésed a világra még mindig életem legszebb napja. Isten éltessen, Stella del Carmen" - írta a fotók mellé a színész.

A színésznő által kitett képek között pedig az utolsók friss felvételek, így azokon látszik, hogy milyen gyönyörű nővé cseperedett Stella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.