36 milliót nyert a lottón a buszsofőr: azonnal nyugdíjba vonult

Forrás: Shutterstock -
buszsofőr Kentucky Lottery Powerball lottó James Keown
James Keown több mint egy évtizeden keresztül dolgozott a Jefferson megyei állami iskolákban buszsofőrként, ám úgy döntött, hogy felhagy a munkával és nyugdíjba vonul, miután hatalmas szerencse érte: megnyerte a lottó főnyereményét.

James Keown alig akart hinni a szemének, amikor vett egy jegyet a Kentucky Lottery Powerball-ra és megnyerte a főnyereményt.

"Négyszer is ránéztem, hogy biztosan jól látom-e, de még mindig ugyanaz az összeg szerepelt" - mesélte a férfi, aki ezután úgy döntött, hogy felhagy a munkájával és nyugdíjba vonul.

36 millió forintnak megfelelő összeget nyert a lottón a buszsofőr: azonnal nyugdíjba vonult Forrás: Shutterstock

Felesége, Monta a történtek óta állandóan mosolyog és még mindig hihetetlen számára, ami történt.

Az adók még levonódnak a nyereményéből, de ettől függetlenül is nagyon szép összeg ütötte a markát, 80 000 GBP, ami átszámítva 36 millió forintnak felel meg - írja a ladbible.

A tervük az, hogy a pénzből vásárolnak egy tóparti ingatlant és csak élvezni fogják a napjaikat. Emellett pedig a helyi állatmenhelyeket is szeretnék támogatni.

Nincs nála szerencsésebb: hétszer győzte le a halált, és még a lottón is nyert

Minden bizonnyal Frano Selak a világ legszerencsésebb embere. Hétszer mutatott fityiszt a halálnak, aztán még a lottón is nyert. Itt olvashatsz róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.