Súlyos tragédia állhat Pamela Anderson kinézete mögött: rajongói nem ismertek rá

párizsi divathét Baywatch tragédia Pamela Anderson sminkelés
Szinte teljesen smink nélkül, sárga ruhában vett részt az 56 éves Pamela Anderson a párizsi divathéten. A Baywatch egykori sztárjára alig ismertek rá a rajongók. Úgy tudni, annak, hogy a világsztár nem visel sminket, komoly oka van. 

Pamela Anderson hosszú, szőke haját kibontva viselte a rendezvényen, arca pedig szinte teljesen festetlen volt. Rajongói között vannak, akik szerint nem kellene így elhagynia magát a sztárnak, mások pedig éppen azt emelték ki, hogy smink nélkül is ragyogó szépség és a természetesség nagyon jól áll neki.

Anderson - aki nemrégiben megmutatta magát ikonikus piros fürdőruhájában - az Elle-nek nemrégiben beszélt arról, hogy komoly oka van annak, hogy nem sminkel. Mégpedig az, hogy 2019-ben súlyos betegség után meghalt sminkese, Alexis Vogel, és nélküle a sminkje már sosem lenne ugyanaz. Hozzátette, szereti a természetesebb megjelenést, amitől felszabadultabb is lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.