Pénzt lopott egy utastól, majd lenyelte a bankjegyeket a reptéri alkalmazott - Videón az eset

bankjegy átvilágítás reptér lopás dolgozó
A fülöp-szigeteki reptér egyik munkatársa meglopott egy utast. Furcsa módját választotta a bankjegyek elrejtésének: megette a pénzt, majd egy kis vízzel le is öblítette.

Az X-en (Twitter) terjed az a felvétel, ami a pénzevő reptéri dolgozóról készült. A képkockákon az látható, amint a fülöp-szigeteki Ninoy Aquino Nemzetközi Repülőtér egyik alkalmazottja pénzt eszik.

A biztonsági átvilágításnál dolgozó dő 300 dollárt lopott ki egy kínai utas kézipoggyászából, a zsákmányát pedig megette. A videón jól látható, ahogy vizet iszik a bankjegyekre, majd az ujjával próbálja letuszkolni saját torkán a pénzt. A reptéri dolgozót és két kollégáját felfügesztették, az ügyet pedig kivizsgálják.

A biztonsági átvilágításnál rendszeresek a lopások a fülöp-szigeteki reptéren, korábban el kellett tünteni az összes zsebet a dolgozók egyenruhájáról - írja a Daily Mail.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.