Fotón mutatta meg kisfiát Rúzsa Magdolna: hatalmasat nőtt Keve

Rúzsa Magdi Lujza Keve Zalán Pici bácsi
Rúzsa Magdi hármasikrei tavaly februárban látták meg a napvilágot: Lujza, Keve és Zalán az elmúlt időszakban nagyon sokat nőttek. Az énekesnő egy cuki fotót tett közzé a közösségi oldalán Keve fiáról, aki már most rajong a zenéért. 

Rúzsa Magdi élete hármasikrei megszületésével lett teljes, Lujza Keve és Zalán bearanyozzák a szüleik mindennapjait. Az énekesnő az utóbbi hónapokban igyekszik minden pillanatát a családjával tölteni és ha csak egy rövid időre is, a hétvégén szakad ki egy kicsit az otthoni létből, amikor koncertezni megy.

Úgy tűnik, Magdi gyermekei - legalábbis kisfia, Keve biztosan, rajonganak a zenéért. Az énekesnő legújabb fotóján egyik kisfia, Keve látható, ahogyan a színpadba kapaszkodva hallgatja Pici bácsit.

„Keve, a Pici bácsi és a zene" - írta Rúzsa Magdi legújabb Instagram fotójához, amelyen szemmel látható, hogy az énekesnő kisfia mennyit nőtt az elmúlt hónapokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.