2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Megdöbbentő, de újabb taggal bővült a világ leghíresebb belterjes családja - Fotón a kisfiú

Forrás: Soft White Underbelly -
Braxton Whittakerék fiú család
Amerika legbelterjesebb családjának tartott Whittakerék bejelentették, hogy újabb taggal bővültek: bemutatták a dédunokát.

Az amerikai Whittaker família azért került a figyelem középpontjába, mert minden bizonnyal ők az USA legbelterjesebb családja. Nyugat-Virginiában élnek egy elszigetelt viskóban, nélkülözés közepette. Most kiderült, hogy újabb taggal bővültek.

Ő Braxton, a Whittaker família legfiatalabb tagja Forrás: Soft White Underbelly

Mark Laita, a dokumentumfilmes, aki forgatott a családról, nemrég újra meglátogatta őket, ekkor derült ki, hogy az egyik fiúnak bizony újabb csemetéje született, akit Braxtonnak neveznek. Ő a 20 éves Brandon második gyereke.

Mark a családdal való első találkozást úgy írta le, mint a Gyilkos túra című filmet. „Elérkeztünk egy kis kunyhóhoz az út másik oldalán. Ezek az emberek ott sétálgattak, a szemük különböző irányokba nézett, és ránk ugattak" - mondta a férfi. „A legőrültebb dolog, amit valaha láttam" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.