Arnold Schwarzenegger: "Az öregedés szívás"

Forrás: APA-PictureDesk via AFP/Starpix / picturedesk.com/Starpix -
Arnold Schwarzenegger öregedés önbecsülés test The Howard Stern Show
Arnold Schwarzenegger őszintén beszél arról, hogy az önbecsülését mennyire megviselte, hogy öregszik. Azt állítja, nagyon nehezen békélt meg azzal, hogy megváltozott a teste: nem úgy néz ki és nem is bír annyit, mint régen.

A 76 éves Schwarzenegger a The Howard Stern Show-ban adott interjút arról, miként éli meg az öregedést. A hétszeres Mr. Olympia-győztes Howard Sternnek elmondta, nem elégedett azzal, amit a tükörben lát. És ez akkor is így van, ha nyilvánvalóan sportosabb még ma is, mint a korosztályának a legtöbb tagja.

A híresség nehezen dolgozza fel, hogy öregszik. Forrás: APA-PictureDesk via AFP/Starpix / picturedesk.com/Starpix

Arról is beszélt, hogy tisztában van vele, hogy mások is megélik ezt, de úgy véli, a legtöbbeknek nem kell megküzdeniük azzal, milyen egy supermanból átlagos férfivá válni.

Swarzenegger, mint Terminátor Forrás: Origo

Az edzési rutin megváltoztatása mellett Kalifornia egykori kormányzója az étrendjét is megváltoztatta, csak kétszer eszik naponta reggel és este, hogy semmiképpen ne hízzon el.

Schwarzenegger leszögezte, életkora és megváltozott teste ellenére tele van energiával és lelkesedéssel, úgy érzi, várnak még rá izgalmas kihívások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.