Csillagjegyek, akik biztosan nem lesznek barátok

Forrás: Shutterstock -
vita harmónia csillagjegy gyűlölködés összhang
Vannak csillagjegyek, amelyek között alapból jó a kémia és olyanok is előfordulnak, akik szinte biztos, hogy soha nem jönnek ki egymással, sőt, szélsőséges esetben gyűlölik egymást. 

Kos-Skorpió

Az egyik ilyen páros a Kos és a Skorpió, akik biztosan nem lesznek a legjobb barátok, ám a szexuális életben heves természetük révén összepasszolhatnak. A Skorpió lelkizne is néha, ezzel a Kost az őrületbe kergeti és nagyon gyorsan gyűlölködés lehet a szenvedélyes viszonyból.

Rák-Nyilas

A Rák életének értelme a folytonos családi összhangon és harmónián van, a Nyilas pedig csak a kalandokról álmodozik, így nagyon nehezen találnak beszédtémát.

Bizonyos jegyek szinte képtelenek egymással kijönni Forrás: Shutterstock

Mint ha két külön világban élnének. Annyira más világban élnek, hogy szinte soha nem tudják megérteni a másik nézőpontját. Ha társaságban beszédbe elegyednek egymással, abból gyakran parázs vita alakul ki, és az is nagyon ritka, hogy egy párt alkotnának.

Azt, hogy mely csillagjegyek nem jönnek még ki egymással, a Riposton olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.