"Megereszkedett a mellem, lóg a hasam, és narancsbőröm van" - Büszkén vállalja testét az édesanya

narancsbőr Rachel Anastacia testpozitív
Rachel Anastacia édesanya, modell és digitális tartalomkészítő büszkén vállalja természetes idomait és esze ágában sincs koplalni azért, hogy vékonyabb és feszesebb legyen. Ő így érzi jól magát a bőrében. 

Rachel Anastacia azt vallja, hogy élvezni kell az életet és ezzel együtt azt a testet is, ami megadatott. Tisztában van vele, hogy nem tökéletes az alakja, ahogyan ő fogalmazott, megereszkedtek a mellei, lóg a hasa és narancsbőre van, de ez őt egy cseppet sem zavarja, így is jól érzi magát a bőrében.

Elmondása szerint édesanyaként nem is lenne ideje azon szomorkodni, hogy néz ki, szerinte nem ez számít, sokkal fontosabb dolgok vannak az életben, ő pedig elfogadja a testét olyannak, amilyen.

Retus nélkül is büszkén vállalja a testét a háromgyermekes anyuka – fotók

Magabiztos megjelenését és testpozitív hozzáállását nagyon sokan díjazzák a közösségi médiában, rengeteg bókot kap, amiért felvállalja azt, aki valójában - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.