Nagyon meglepődött a nő, amikor felvágta a görögdinnyét: nem azt kapta, amire számított

görögdinnye videó tiktok szüret
Katie dinnyét termesztett a kertjében és alig várta, hogy megkóstolhassa. Amikor végre eljött a szüret ideje és felvágta az egyik, teljesen ledöbbent. 

Kathie a TikTok-oldalára töltött fel egy felvételt, amelyen a nézők végigkísérhetik az első, saját kertjében termesztett dinnnye felvágását. Miután felvágta teljes döbbenettel nézte hosszú másodpercekig a dinnyét, amiről kiderült, hogy valójában nem is dinnye. Legalábbis a színe nem erre utalt, mert piros helyett, sárga színű volt a húsa.

A görögdinnyének semmi köze Görögországhoz, és nem is gyümölcs

10 érdekesség, amit talán te sem tudtál, itt elolvashatod.

A nő zavartan kapott fel egy fakanalat, majd gyorsan meg is kóstolta, hogy megbizonyosodjon róla, ez nem görögdinnye.

„Srácok, ez egy tök"

- mondta zavartan, majd hozzátette, hogy ezek után most már érti, hogy miért nőtt olyan gyorsan ez a dinnye a kertjében. Ugyanakkor arra továbbra sem emlékezett, hogy tököt ültetett volna. Bár nem bánta a dolgot, azt igen, hogy így a tököt jóval azelőtt leszüretelte, hogy elérte volna a megfelelő érettségi szintet.

@tri_ing_to_live I was so excited to share my watermelon with you. There’s NOTHING like homegrown watermelon from the garden. And it’s safe to say, there will never be a “watermelon” like this again. At least in this house. . . . #embarrassing#watermelon#oops#fromthegarden#squash#storytime♬ original sound - Katie Zornes

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.