Halloween-koncert, cool technobuli és pörgős lemezbemutató a Várkert Bazárban

Fotó: Bende Csaba -
HIPERKARMA dj Várkert Bazár techno Wolf Kati
A kalandvágyó koncertezők már kereshetik kedvenc jelmezüket, mert október 31-én este a HIPERKARMA ad megamaskarás Halloween-koncertet a Várkert Bazárban. A november is tartogat majd szuper partikat, 11-én este neves hazai DJ-k várják a lemezpult mögött a techno zene rajongóit, de akik minőségi pop-zenére vágynak, azok is készüljenek, mert 26-án Wolf Kati látványos lemezbemutató koncerttel pörgeti fel a táncos lábú publikumot.
Fotó: Bende Csaba

A hónap utolsó napján egy éjszakára ismét megnyílnak a holtak világának kapui és a HIPERKARMA színpadra áll. A zenekar immáron 15. alkalommal ad jelmezes megakoncertet a különleges, intellektuális zenés szórakoztatásra vágyó közönség legnagyobb örömére. A Bérczesi Róbert vezette banda kétségtelenül korunk egyik legmeghatározóbb alternatív zenekara, amely egyrészt versként is értelmezhető szövegeinek, másrészt folyamatos megújulásra való képességének köszönheti több mint két évtizede tartó sikerét. Dalaik nyíltan mesélnek a legbensőbb szorongásainkról, az élet legsürgetőbb kérdéseiről, és a saját démonjaink elleni harcról. Kati, Benő, Sztivi és Robi már alig várják, hogy a legtutibb Halloween-jelmezeikbe öltözve találkozhassanak veletek a Várkert Bazárban és azt üzenik, beöltözni nem muszáj, ellenben menő!

Forrás:Várkert Bazár

Különleges programsorozat járja körbe a techno témavilágát november 11-én. A TechnoCool – A RAVEület múltja keretében színes programok mutatják be az 1990-es évek klubéletét, vizuális kultúráját, technológiai fejlődését. Az érdeklődők délután izgalmas zenei és grafikai workshopokon, filmvetítéseken és kerekasztalbeszélgetéseken vehetnek részt, de megismerhetik a szintetizátor működését is. Aznap 22:00 órától a magyar elektronikus zenei klubélet ismert DJ-i várják a lemezpult mögött a techno zene szerelmeseit. Fellép Bernáth Zsiga, LAU, Secret Factory, Metha, Jay Lumen, Palotai és Avika is.

Fotó: Lang Nánor

November 26-án a hazai zenei élet egyik legkiemelkedőbb énekesnője, Wolf Kati bombasztikus táncos bulival ünnepli Új utakon lemezbemutatóját. A koncerten hallhatók először az énekesnő vadonatúj dalai, amelyek szövegét ő maga írta, így hitelesen mesélnek érzéseiről, és arról, mit élt át előadóként, szülőként az elmúlt években. Egy igazán szenvedélyes estére számíthatunk, ahol mindenkit magával ragadnak majd a színpadról áradó energiák és a különleges látványvilág, vagyis erősen sanszos, hogy bespájzolhatunk egy kis vidámságot a hideg téli estékre.

Részletes programok és jegyvásárlás: varkertbazar.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.