Soha nem látott fotók kerültek elő Heidi Klumról: ezekkel nevezett be első modellversenyére

modell címlap Vogue Heidi Klum
19 éves korában készült fotóival nosztalgiázott Heidi Klum. A képek, amelyeket az édesanyja talált meg az első modellversenyére készültek: ezekkel jelentkezett. 

Az 50 éves szupermodell, aki a mai napig csúcsformában van, elárulta, hogy édesanyja, Erna egy doboz régi képet fedezett fel a németországi családi házuk alagsorában, amelyeken is Heidi szerepel.

Klum az Instagramon mutatta meg, hogyan kezdődött modellkarrierje, a verseny, ahova a képeket küldte a Model 92 névre hallgatott.

Azt ma már tudni, hogy a fotókkal nagy sikert is aratott,1992. április 29-én a 25 000 versenyző közül Heidit választották meg a győztesnek, és Thomas Zeumer, a Metropolitan Models New York vezérigazgatója 300 000 dollár értékű modellszerződést ajánlott fel neki. Klum néhány hónappal később, az iskola elvégzése után elfogadta a szerződést. Később megjelent a Mirabella magazin címlapján, és a következő néhány évben a Vogue, az ELLE és a Marie Claire címoldlán is szerepelt.

Miután megjelent a Sports Illustrated 1998-as Swimsuit Issue címlapján, a következő évben a Victoria's Secret Angels egyik alapító tagja lett.

Klum 19 éves lánya, Leni édesanyja nyomdokaiba lépett, ő a Vogue Germany címlapján debütált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.