Milliók vakulnak meg egyetlen nap alatt - állítja a jós, aki időutazónak vallja magát

jövendölés Eno Alaric időutazó pusztítás jós
Eno Alaric, a jós, aki azt állítja magáról, hogy a jövőből jött, rémisztő dolgokról számolt be. Azt állítja, 2024-ben egy nap alatt milliók veszítik el a látásukat.

A TikTokon is népszerű Eno Alaric hívei minden bizonnyal a laposföld-hívők közül kerülnek ki. Jóslatai eddig nem nagyon jöttek be, valószínűleg a mostaniak sem fognak, ám Eno érdekes dolgokat állít a 2024-es évről - írja a Ripost.

Új videójában a következőket jövendölte:

  • Február 13-án lilává válik az ég 2 perc erejéig, ám ez a villanás óriási pusztítást végez: milliók vesztik el a látásukat. Igaz, csak pár hétre, de az orvosok nem tudnak majd rajtuk segíteni.
  • Május 21-én egy vállalat piacra dobja azt a szerkezetet, melynek segítségével rögzíteni tudjuk az álmainkat, és vissza is tudjuk nézni őket. A kütyünek köszönhetően megjelennek a piacon a celebek álmait tartalmazó felvételek is, melyekhez árveréseken lehet majd hozzájutni.
  • Június 4-én egy hatalmas idegen tárgy jelenik meg az égen, majd két nap múlva nyomtalanul eltűnik.
  • Augusztus 15-én felfedeznek egy új madárfajt, ami nyugatalanító énekével kelt pánikot a világon mindenütt.

Eno Alaric azt állítja magáról, hogy 2671-ből jött, célja, hogy minél több embert figyelmeztessen a ránk leselkedő, jövendőbeli veszélyekre. Azt állítja, próféciáinak köszönhetően fel tudunk készülni a katasztrófákra vagy meg tudjuk előzni azokat. Eno Alaric több mint hatszázezer követővel rendelkezik a népszerű videómegosztón, egyes felvételei több millió lájkot is kaptak. Az oldalát itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.