Müller Péter: Néha azért áll a repülő, mert mások késnek, néha azért mert te

Forrás: Shutterstock/Johan Larson -
siker Müller Péter álmok heti útravaló
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Álmaid megvalósulásának van egy olyan fázisa, amikor úgy látod, hogy nem lesz belőle semmi. Számolj ezzel. Ilyenkor érlelődnek a körülmények, és te is. Fütyülj magadnak vidám dalokat. Ihatsz egy kortyot is.

Forrás: Shutterstock/Johan Larson

Ezt az állapotot úgy hívják: holt pont. Vallásos hívők úgy, hogy „lelki szárazság." Ha számítsz rá, átlendülsz rajta, ha nem, padlón maradsz. Ne add fel! Ennyit üzenek most, és ha megérted, nyerni fogsz. Néha azért áll a repülő, mert mások késnek. Néha azért mert te. De előbb-utóbb becsatoljátok az öveket, és felszáll.

Müller Péter korábban megjelent írásait itt olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.