Cigarettacsikket talált fia Happy Mealjében az anya: az üzlet bocsánatkérését várja

Forrás: ddp images via AFP/Joerg Koch -
McDonald's felháborodás Cigaretta csikk gyerek
Kellemetlen meglepetés érte a 35 éves édesanyát a Mc Donald's-ban. Amikor kinyitotta a dobozt, a fia menüjében cigicsikket és cigarettahamut talált. Gemma-Kirk Bonner még mindig a gyorsétterem bocsánatkérését várja. 

Az eset az Egyesült Államokban, a Cumbria állambeli Barrow-in-Furnessben lévő McDonald's üzletben történt, október 18-án – derült ki az indy100 cikkéből.

Gemma két fiának, az egyéves Calebnek és a hároméves Jacksonnak vásárolta az ételt és haza is vitte azokat. Amikor otthon elkezdte kisbabáját etetni, akkor látta meg a csikket és a hamut a sült krumplis dobozban.

Gemma a Facebookra is kiposztolta a nem mindennapi Happy Meal-menüt, majd felhívta az üzletet, ám azt mondja, rácsapták a telefont. A nő eddig sűrűn látogatta az éttermet, de elmondása szerint most egy időre biztosan bojkottálja.

Forrás: ddp images via AFP/Joerg Koch

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.