Pofonegyszerű módszerrel tarthatod távol a pókokat a lakásodtól: vegyszermentes és hatásos

Forrás: Shutterstock -
megoldás otthon módszer pók
Egyszerű, biztonságos és vegyszerektől mentes módszert mutattak arra, hogy a pókoknak ne legyen kedvük bejönni a házba.

Sokaknak nem jelentenek problémát az otthonukban tanyázó pókok, de akadnak olyanok, akiket kiver a víz még a gondolatuktól is. Ők azok, akik folyamatosan keresik a kíméletes, de hatásos módszert arra, hogy ezeket az állatokat távol tartsák a lakásuktól. Szerencsére van ilyen megoldás, amit a TikTokon osztott meg egy felhasználó. Állítása szerint a módszer egyszerű, olcsó, vegyszermentes és ami a legfontosabb: hatásos.

Forrás: Shutterstock

Csupán három dologra lesz szükség: egy spriccelős üvegre, 3 deci vízre és 2 evőkanál Cayenne-borsra. A vizet összekeverjük a fűszerrel, beletöltöjük az üvegbe, majd a nyílászárók köré permetezzük kívülről. Az erős illat taszítja a pókokat, ám érdemes megjegyezni, hogy ezek az állatok semmilyen kárt nem tesznek bennünk - írja az Express.

@ceithgriffith How to keep spiders from coming into your house and getting rid of them #cartricksandtips#isitworhthemoney♬ original sound - Ceith Griffith

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.