„Szőrösnek lenni annyira szexi és felszabadító"- állítja a fiatal lány, aki másokat is arra biztat, hogy hagyjanak fel a szőrtelenítéssel

TikTok üzenet szőrzet elfogadás hónalj
Lydi, aki @lydi.hairy néven szerepel a TikTok-on minden nőtársát arra biztatja, hogy vállalják a testüket, hagyjanak fel a szőrtelenítéssel és viseljék büszkén a szőrzetüket. 

Bár neki sem ment egyik napról a másikra az elfogadás, de mára már büszkén vállalja a szőrzetét és mindenki mást is erre biztat.

Lydi rendszeresen tesz közzé videókat, amelyeken büszkén mutatja hónalj- és intim szőrzetét, és bár vegyes reakciókat kap, sok támogató üzenet is érkezik a videói alá kommentben - írja a Mirror.

„Bárcsak ez lenne a normális"

- írta valaki, míg más pedig egyenesen imádja, ahogy a fiatal lány kinéz.

A testpozitív influenszer úgy döntött, többet nem szőrtelenít a férfiak miatt

A 28 éves Megan Jayne Crabbe már egy ideje Instagramon népszerűsíti az önszeretetet és önelfogadást. Nemrég úgy döntött, felhagy a szőrtelenítéssel, miután rájött, hogy egész életében megfelelési kényszerből borotválkozott. Itt olvashatsz erről bővebben.

„Gyönyörű vagy"

- írták többen is.

Ezek a celebek büszkén vállalták szőrös hónaljukat - Fotók, amik felrobbantották a netet

Voltak azonban olyanok is, akik egyenesen elutasították ezt a természetes megjelenést és követelik vissza, a szőrtelen, csupasz testű nőket.

@lydi.hairy Your girl just wants to build a Travel UGC page... so she can keep staying in these places for FREE. #dailyvlog#travelUGC#travel#fypシ#coldwater#coldwaterswimming♬ original sound - .

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.