Felismerhetetlen lett Zac Efron, sokkot kaptak a rajongók

állkapocs Zac Efron rágóizom baleset
Zac Efron a legújabb filmjével kapcsolatban adott interjút, a rajongók szerint pedig egyáltalán nem is hasonlít régi önmagára.

A színész videóinterjút adott az Entertainment Weeklynek a The Iron Claw című, készülő filmjével kapcsolatban. A film Kevin Von Erich hivatásos amerikai birkózóról és családjáról szól. A rajongók nem tudtak szó nélkül elmenni amellett, hogy Efron arca teljesen megváltozott, brutálisan széles az állkapcsa.

Egy ideig arról pletykáltak, hogy plasztikai műtéteknek vetette alá magát — a színészt a saját édesanyja is ezzel vádolta — , ám kiderült, hogy otthonában baleset érte tavaly, aminek következtében eltört az állkapcsa. Zokniban futkározott, elesett, elvesztette az eszméletét, és amikor magához tért, lógott az állkapcsa. A sérülést a rágóizmok kompenzálták, emiatt nagyon megerősödtek, ezért lett szélesebb az állkapcsa. Az arcizomnövekedést megpróbálták akkor fizikoterápiával ellensúlyozni, de úgy tűnik, ez nem hozott eredményt.

A rajongók úgy vélik, Zac Efron már egy kicsit sem hasonlít régi önmagára, inkább olyan, mint Thanos a Bosszúállókból vagy Farquaad herceg a Shrekből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.