Kate Winslet egyetlen jelenetet bánt meg pályafutása során

Titanic megbánás jelenet Kate Winslet meztelen
Kate Winslet rengeteg ikonikus filmben játszott, a Titanictól kezdve a Holidayen át az Avatarig. Van azonban egy jelenet az egyik szuperprodukcióban, amit nagyon megbánt.

A szóban forgó képsorokat a Titanicban láthatták a nézők. Winslet a philadelphiai felsőosztálybeli Rose DeWitt Bukater szerepét alakította, aki belszeret a munkásosztálybeli Jack Dawsonba. A fiatal férfit Leonardo DiCaprio alakította. Van egy jelenet, amikor Jack lerajzolja Rose-t, a lány gyakorlatilag teljesen meztelenül pózol neki, csak egy nyaklánc van rajta. Ezt a részt már nem szereti Winslet, megbánta, hogy levetkőzött - írja az Unilad.

Jack lerajzolta Rose-t: a lány meztelenül pózolt neki Forrás: AFP

A jelenet még mindig kísérti őt, sokszor kérnek autogramot a rajongók a meztelen fotóra, ezek azonban nem írja alá, mert elmondása szerint rendkívül kellemetlenül érzi magát ettől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.