4 csillagjegy, amelynek nem való a macskatartás

Forrás: Hans Lucas via AFP/Eric Beracassat / Hans Lucas/Eric Beracassat -
skorpió oroszlán kos macska bak
Kutyás vagy vagy macskás? Ha két ember megismerkedik egymással, előbb-utóbb ez a kérdés egyiküknek a szájából biztosan elhangzik. Nem véletlenül. Vannak olyan csillagjegyű emberek, akik képtelenek arra, hogy együtt éljenek egy macskával, mutatjuk őket!

Kos

Az energikus Kos egészen biztosan nem érti meg a macskáját, amelyik folyton csak heverészik. Amíg a macskák csupán szemlélik a világot, addig a Kosok a legszívesebben minden pillanatban meghódítanák azt, így egészen biztosan olyan állatra vágynak inkább, amely legalább olyan lendületes, mint ő.

Néhány csillagjegy jobb, ha inkább nem tart macskát Forrás: Hans Lucas via AFP/Eric Beracassat / Hans Lucas/Eric Beracassat

Oroszlán

Az Oroszlánok, az állatöv nagymacskái a legjobban a reflektorfényben érzik jól magukat. Pont úgy, ahogy a macskák is: akik szintén főszerepet követelnek maguknak. Viccesen hangzik, de az Oroszlán és a macskája között komoly egóharc alakulhat ki — mindkettő úgy véli, ő a főnök.

Skorpió

A Skorpiók intuitív természetükből kifolyólag akár a macskájuk fejébe is láthatnának, ám a cicák titokzatos világa még számukra is rejtély. Köztudott az is, hogy a Skorpiók a mély kapcsolódásokat keresik, egy független szellemű, öntudatos macskával pedig ez aligha alakul ki. Amire úgy éreznék, megértették az állatot, addigra az újra kicsúszik a kezeik közül.

Bak

A terveket kovácsoló, céltudatos Bak és a macska két külön világ. Egészen biztosan hatalmas kihívás a Bak számára a folyamatosan bolondozó és sokszor kiszámíthatatlan macska társaságában lenni, amely mellett kénytelen ő is spontánabb módon viselkedni.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.