Felháborodtak Lucy Letby rabtársai: a csecsemőgyilkos ápolónő luxus körülmények között tölti büntetését a börtönben

Forrás:Twitter -
börtönbüntetés csecsemőgyilkos ápolónő Lucy Letby
Hatalmas port kavart Lucy Letby, a csecsemőgyilkos ápololónő ügye, aki hét kisbaba meggyilkolásáért és több gyilkossági kísérletért állt bíróság elé. Letbyt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Jelenleg nagyon kényelmesen tölti mindennapjait egy magántulajdonban lévő börtönben. Állandó védelmet kap, amivel feldühíti rabtársait.

Az egykori ápolónőt a közelmúltban egy Surrey állambeli, Ashford közelében lévő magánbörtönbe költöztették a köztudottan zajos Low Newton börtönből.

Letby, aki hét csecsemő meggyilkolásáért és több gyilkossági kísérletért tölti életfogytig tartó büntetését a börtönben saját zuhanyzóval, íróasztallal, telefonnal és TV-vel rendelkezik.

Felháborodtak Lucy Letby rabtársai: a csecsemőgyilkos ápolónő luxus körülmények között tölti büntetését a börtönben Forrás:Twitter

„Olyan rabokkal van, akik jogot szereztek a tévénézéshez, a pénzük elköltéséhez és a látogatásokhoz. Ez szégyen, és nem csoda, hogy boldognak tűnik. Úgy látszik, egyáltalán nem úgy bánnak vele, ahogy megérdemelné."

A Bronzefield szóvivőjét is megkérdezték az üggyel kapcsolatban, de azt mondta, nem kíván nyilatkozni az esetről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.