Te is küzdesz a párás ablakokkal az otthonodban? Egyszerű trükkel megszabadulhatsz tőle

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2021 Afanasiev Andrii/Shutterstock. No use without permission./Afanasiev Andrii -
penész ablakpárkány páralecsapódás lemosás
A páralecsapódás nemcsak víztócsákat hagyhat az ablak alatt, hanem még penészhez is vezethet. Egy takarítónő most megosztott egy tuti tippet, amellyel elkerülhető a párásodás.

Egy háziasszony nem volt biztos abban, hogy mi tudja a legjobban megállítani a páralecsapódást az ablakain, Facebook-on kért segítséget.

„Az ablak belső oldalán van, nem a dupla üvegezés között, minden reggel, amikor felébredek, víztócsák vannak az ablakpárkányon. Ez egy rémálom, segítsetek"

- írta az asszony a bejegyzésében, ami alá özönlöttek a kommentek. Ezek közül a legnagyobb figyelmet Sally Barrett ajánlása kapta, aki takarítónőként dolgozik - írja az Express.

Eszedbe se jusson a radiátoron szárítani a ruhákat: a szakértők óva intenek
Te is küzdesz a párás ablakokkal az otthonodban? Egyszerű trükkel megszabadulhatsz tőle Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2021 Afanasiev Andrii/Shutterstock. No use without permission./Afanasiev Andrii

„A leghatásosabb, ha egy gumibetétet vagy ablakporszívót használok a páralecsapódás lemosásához reggel. Csak néhány másodpercet vesz igénybe, majd egy régi, használt törölközővel szárazra törlöm a felületet, gyors és egyszerű, valamint segít elkerülni, hogy a penész kialakuljon az ablak körül."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.