Paris Hilton kétgyerekes anyuka lett - Az egész világnak megmutatja boldogságát

feleség Paris In Love Paris Hilton ajándék London
Az év elején született meg Paris Hilton kisfia, néhány napja pedig világra jött kislánya, London. Az immár kétgyermekes Paris most az anyaságról mesélt: elmondta, boldogabb, mint valaha. A család életét most megismerhetjük a Paris In Love második évadában, amelynek premierje november 30-án lesz. 

„Nagyon izgatott vagyok a Phoenixszel töltendő első közös karácsonyunk miatt. Már alig várom, hogy együtt legyen a család, szépen felöltözzünk, körülüljük a fát, ajándékokat bontogassunk" - nyilatkozta Paris, akit hamarosan a Paris In Love második évadában is láthatunk.

@parishilton Cutesie Crew ♀️ #SlivingMom♬ original sound - ParisHilton

A rajongók a Paris In Love új évadában láthatják azt is, ahogy Hilton bűntudattal küzd, ahogy megpróbál minél jobb anya lenni, és reméli, hogy ezúttal nem csak sztárként, hanem esendő emberként is meg tudja magát mutatni a nagyközönségnek.

"Izgatott vagyok, hogy a rajongóim láthatják életem következő szakaszát, amikor feleségből anya lettem. Belepillanthatnak az életembe, láthatják, hogy boldog és elhivatott anya vagyok" – harangozta be a dokut Paris.

Úgy tudni, ahogy januárban a kisfiát, Phoenixnet is, ezúttal Londont is béranya hozta a világra.

„A kisfiam mellett egy kislányról is álmodtam. Együtt szeretem Londont és Párizst" – mondta saját keresztnevére utalva nemrégiben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.