Végre kiderült, ki 2023 legszexibb férfija: megérdemelten győzött!

Patrick Dempsey 2023 People legszexibb férfi Derek Shepherd
„Örülök, hogy életem ezen pontján kaptam meg ezt az elismerést, ez egy újabb lehetőség, amit valami jóra tudok használni" - mondta Patrick Dempsey.

Az amerikai People magazin minden év novemberében hozza nyilvánosságra, kit választottak az év legszexibb férfijának. Idén az 57 éves Patrick Dempsey, a Grace klinika Dr. Derek Shepherdje kapta meg az elismerést. Már majdnem 20 év telt el azóta, hogy feltűnt a sorozatban, és meghódította a női szíveket szerte a világon.

Dempsey teljesen ledöbbent, amikor meghallotta, hogy ő lett 2023 legszexibb férfija:
„Elkapott a nevetés, azt hittem, ez egy vicc. Mindig én voltam a koszorúslány! Soha nem gondoltam, hogy egyszer elnyerem ezt a címet, de jót tett az egómnak. A gyerekeim valószínűleg piszkálni fognak, és mindenfélét kitalálnak, miért nem érdemeltem meg a kitüntetést. De ez jó, mert fiatalon tartanak" - mondta a lapnak a színész.

Dempsey legfontosabb küldetésének a rákos betegek támogatását tartja, ezért is hozta létre a The Dempsey Centert — néhai édesanyja emlékére. A színészt legközelebb a Ferrari című életrajzi moziban láthatjuk, amiben az olasz autóversenyzőt, Piero Taruffit alakítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.