Stílusos, meleg és kényelmes: kapucnis pulóverek az őszi napokra

Forrás: jdsports.hu -
Jordan PR cikk Nike kapucnis pulóver streetwear
Bár az ősz eleinte még nagyon meleg lehet, kérlelhetetlenül hűvösebb reggeleket és estéket, végül pedig napokat hoz. Ilyenkor szükség van a ruhatár átnézésére: a rövidnadrágok átadják helyüket a hosszú szárú nadrágoknak, a lenge egyberuhák a meleg leggingszeknek, a flip-flopok és szandálok pedig kedvenc sneakereinknek és outdoor stílusú cipőknek. Hétköznapi szettjeinkben is kezd uralkodni a meleg, kényelmes és változatlanul trendi kapucnis pulóver. Hiányzik még a ruhatáradból ez az őszi outfitek fontos eleme? Vagy épp egy új kapucnis pulóvert keresel? Íme a legjobb női és férfi modellek olyan streetwear gigászoktól, mint a Nike, a Jordan és a The North Face.
Forrás: jdsports.hu

Nike kapucnis pulóverek

A márkát nem kell bemutatni – a pipa-logós ruhadarabok és kiegészítők számos városi outfit alapja. Melyik Nike kapucnis pulóvereket érdemes az őszi ruhatáradban tudnod? Minden bizonnyal a klasszikus, nagyon népszerű és számos színváltozatban kapható férfi Nike Sportswear Club Fleece hoodie-t. A modell túlnyomó részben pamutból készült, ezért kellemes tapintású és hőkomfortot is nyújt, csak a mellkasát egy kis pipa-logóval díszítették, így mindig jó választás. Ezúttal egy Nike kapucnis pulóvert keresel, ami megfelel a válogatósaknak? Akkor nézd meg a férfi és női változatban kapható Nike Tech Fleece modellt. Ez a cipzáras kapucnis pulóver innovatív anyagból készült, ami hőkomfortot biztosít anélkül, hogy nehéz lenne. A Nike Tech Fleece pulóver érdekes dizájnnal is büszkélkedhet. Amellett, hogy hárompaneles kapucnival rendelkezik, különleges varrásokkal és a mellkasnál lévő jellegzetes mintával is díszítették. Minden bizonnyal ez az egyik legmelegebb és remek megjelenésű pulóver, ami az őszi napokra készült.

Jordan kapucnis pulóverek

A Nike és a legendás kosaras, Michael Jordan együttműködéséből született brand a férfi kapucnis pulóverek témájában sok jót kínál. A férfi és női Jumpmanes kapucnis pulóver, amit mindenképpen érdemes beújítani, a Jordan Essential Overhead Hoodie. A klasszikus, laza szabású Jordan kapucnis pulóver nem akadályozza a mozgást. A puhasággal kényeztető pamut bőrbarát, és arra késztet, hogy belebújj. A modell különböző színverziókban kapható, amik közül a legnépszerűbbek a szürke és a piros.

Forrás: jdsports.hu

The North Face kapucnis pulóverek

Ez a márka meghódította a streetweart. A The North Face logóval szignózott cipők, ruhák és kiegészítők mindenhol megtalálhatók. Te is szeretnél bezsebelni legalább egy darabot a híres brandtől? Akkor válaszd a meleg kapucnis pulóvert! Itt is – nem meglepő módon – elsősorban egy klasszikus kapucnis pulóvert ajánljuk, azaz a pamutból készült The North Face Hangla Hoodie modellt. Fontos, hogy ez a kapucnis pulóver meglehetősen testhezálló fazont kapott – így azok számára is jól fog működni, akik szeretik a szűk szabású darabokat. A brand kínálatában van egy olyan pulóver is, ami remekül helyettesítheti az átmeneti kabátot. A The North Face Tek ¼ Zip Hoodie fő előnyei közé az tartozik, hogy meleg, tartós poliészterből készült, és részben cipzáras. A dizájnja is megérdemel egy tapsot. A színek kombinációja és a cipzáras zseb feldobják a megjelenését.

Mivel kombinálj egy kapucnis pulóvert?

A közismert városi márkák logójával fémjelzett kapucnis pulóverek az outfitek nagyon sokoldalú elemei. Tagadhatatlan azonban, hogy a legjobban mutatnak laza outfitekben, ha más streetwear ikonokkal kombinálod. Egy kiválóan kényelmes és divatos őszi pulóvert kombináld a Nike, Jordan, The North Face vagy más híres brand melegítő nadrágjával és egy ikonikus lépővel: Nike Air Force 1, adidas Superstar, Air Jordan 1, Fila daddy shoes vagy Timberland outdoor cipővel.

Forrás: jdsports.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.