Csillogóan tiszta sütőajtó: ezzel az egyszerű módszerrel érheted el

zsír mosogatógép tabletta sütőajtó zsíroldás tisztítás
A konyhai munkák egyik legfrusztrálóbb része a sütőajtó tisztítása, de van egy egyszerű módszer, amivel a legmakacsabb zsírfoltokat is el tudjuk távolítani.

Az évnek ebben az időszakában a legtöbb ember kitakarítja a lakását olyan helyeken is, amiket eddig hanyagolt. Szeretjük az ünnepet úgy várni, hogy minden a legnagyobb rendben van. A házimunkák közül az egyik legnehezebb a sütő ajtajának tisztítása. A rárakódott zsír nem csak csúnya, az eltávolítása felér egy rémálommal. De ennek most vége!

A sütőajtó súrolása felér egy rémálommal Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Zhuravlev Andrey/Shutterstock. No use without permission./Zhuravlev Andrey

Szerencsére van egy nagyon egyszerű módja annak, hogy percek alatt megtisztítsuk a sütő üvegét, ehhez pedig nem kell más, mint egy mosogatógép-tabletta. A tabletták nagyon erős mosogatószer-koncentrátummal készülnek, ezáltal könnyeddén oldják a ráégett zsírt is. A művelethez egy mikroszálas kendőre és némi meleg vízre lesz még szükségünk.

Öntsük a meleg vizet a tálba, ebbe pedig tegyük bele a tablettát pár másodpercre. Ne hagyjuk teljesen feloldódni, előtte vegyük ki, majd dörzsöljük be vele a sütő üvegét. Hagyjuk állni körülbelül 15-20 percig, majd töröljük le a mikroszálas kendővel. A sütő ajtaja csillogóan tiszta lesz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.