A "Golden Retriever férfiak" hódítanak: leáldozott a macsós rosszfiúknak

Shawn Mendes Tom Holland Golden Retriever tulajdonság
A rosszfiús macsóknak leáldozott, ugyanis újabban a „Golden Retriever férfiakért" bomlanak a nők. Most kiderül, kik is ők pontosan és milyen jellemvonásokkal rendelkeznek. 

A közösségi médiában, főleg a TikTokon a „Golden Retriever férfiak" kulcsszóval ellátott videók együttesen több tízmillió megtekintést értek el, vagyis most azok a férfiak hódítanak, akik ebbe a kategóriába tartoznak. De kik is ők pontosan? Természetesen nem az ilyen fajtájú ebek tulajdonosaira utalnak, hanem azokra a férfiakra, akik hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek: kedvesek, szelídek, gyengédek, ragaszkodóak, és szívesen tesznek mások kedvére.

Ehhez persze néhány külső tulajdonság is hozzátartozik: imádnivaló mosoly és nagy barna szemek, hogy csak néhányat említsünk. Az Urban Dictionary meghatározása szerint ez egy „olyan partner, aki laza, és meglehetősen egyszerűvé teszi a boldog és teljes értékű kapcsolat fenntartását".

Shawn Mendesért is odavannak a nők Forrás: Getty Images/WireImage/Axelle/Bauer-Griffin

A hírességek közül a szupermosolygós énekest Shawn Mendest, és a Pókember sztárját, Tom Hollandot sorolják a „Golden Retriever férfiak" közé.

Tom Holland is „Golden Retriever férfi" Forrás: AFP/Valerie Macon

Hayley Quinn randitréner a The Huffington Postnak elmondta, miért lelkesednek a nők ezekért a férfiakért.

„Nem nehéz belátni, miben rejlik egy »Golden Retriever férfi« vonzereje" - mondta a szakértő. „Az igazság az, hogy míg bizonyos tulajdonságokat, amelyeket a „rosszfiúkkal" társítanánk – mint például az önbizalom és az asszertivitás – vonzónak tekinthetünk, hosszú távon a gondoskodás és a figyelmesség győzedelmeskedik".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.