Mindketten több mint 100 évesek: íme, a házaspár, akik már 81 éve kitartanak egymás mellett

Forrás: Walter family / SWNS/© Walter family / SWNS/Walter Family / Swns -
legidősebb házaspár Nagy-Britannia kapcsolat
A 103 és 102 éves Dorothy és Tim Walter a feltételezések szerint Nagy-Britannia legidősebb házaspárja.

Meglehet, hogy a 103 éves Dorothy és a 102 éves Tim Walter Nagy-Britannia legidősebb házaspárja. A pár a második világháború idején, a kenti Canterbury közelében ismerkedett meg egymással, mindketten egy repülőgépgyárban dolgoztak, de annak különböző részlegein. Azóta is egymás mellett élnek, mostanra ugyan egy idősek otthonában.

Dorothy és Tim Walter 81 éve házasok Forrás: Walter family / SWNS/© Walter family / SWNS/Walter Family / Swns

Miután 1942-ben összeházasodtak, egy csendes faluba költöztek. Egy gyümölcsfarmot vásároltak meg, és annak gondozásából éltek. Bevallották, maguk sem gondolták, hogy ilyen sokáig kitartanak egymás mellett. Bár elismerik, hogy a múltban voltak kisebb vitáik, Walterék a nézeteltérések hiányának tulajdonítják, hogy az évek során boldogok maradtak - írja a Yahoo. „Nem gondoltuk volna, hogy ilyen sokáig kitartunk" - mondja Dorothy a kapcsolatukról. A házaspár saját hajójával gyakran körbeutazta Európát. „Sok barátra tettünk szert, és szerencsések voltunk" - mondja Dorothy. „Franciaország volt a kedvenc nyaralóhelyünk."

Arra a kérdésre, hogy milyen tanácsot adnának azoknak a pároknak, akik hosszú és boldog házasságban reménykednek, Tim azt mondta: „Nem lehet egyetlen dologra rámutatni, de feltéve, hogy elégedettek vagytok az élettel és a partneretekkel, minden rendben lesz."

A pár lánya, a most 76 éves Sue Willis a szülei kapcsolatának hosszú élettartamáról ezt mondta: „Apám a domináns, anyám pedig nagyon laza. Azt hiszem, ezért tartott ki a házasságuk ennyi ideig. Csodálatos életük volt együtt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.