Felvállalta új kapcsolatát a Dawson és a haverok sztárja: bizonyossá vált, amit mindenki csak találgatott

Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Jesse Grant -
Lupita Nyong'o Joshua Jackson párkapcsolat Sophie Turner-Smith
Már nem titkolja tovább szerelmét Joshua Jackson. Nyilvánosan mutatkozott Lupita Nyong'o színésznővel, kézenfogva fotózták le őket.

A TMZ által közzétett fotókon a Fekete Párduc színésznőjét és a Dawson és a haverok öregdiákját kéz a kézben látták sétálgatni a kaliforniai Joshua Tree-ben. Szerelmes pillantásokat váltottak és meghitten beszélgettek.

Joshua Jackson felvállalta új kapcsolatát Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Jesse Grant

A romantikus sétára több mint egy hónappal azután került sor, hogy együtt látták őket egy koncerten. A TMZ-nek nyilatkozó források akkor azt mondták, a két színész közt nincs romantikus viszony, ám Nyong'o a következő napon a közösségi oldalán bejelentette, már nincs együtt Selema Masekelával.

Lupita Nyong'o a 2022-es Vanity Fair Oscar Partyn Forrás: AFP/Patrick T. Fallon

Hamarosan Jackson is bejelentette, hogy négy év házasság után válik feleségétől, Sophie Turner-Smith-től, október 2-án adták be a válókeresetet. Egyes források szerint a színészt "váratlanul érte", hogy felesége válni akar, nem gondolta, hogy problémáik szakításhoz vezetnek. Jacksonnak és Turner-Smith-nek van egy 3 éves kislánya, Janie, akit a tervek szerint közösen nevelnek tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.