Napi horoszkóp 2023. december 21.: A Bikákat mindenki sürgeti, a Rákok legyenek konkrétak

Forrás: Thinkstock -
béke kos hold napi horoszkóp ünnep
A Bikák nyugodtan haladjanak a feladataikkal, a Rákok pedig legyenek világosak: a célozgatásból senki nem ért.

Az ünnepek előtti utolsó napokon még nem a megnyugvás és a béke, hanem a pörgés és a cselekvés lesz a jellemző. Íme, ezt tartogatják a csillagok csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön is nagyon energikussá tesz a Kos Hold, de nagyon türelmetlenné is. Most igazán nehezen viseled el, ha valaki nálad picit is lassabban reagál. Ennek ellenére mégis a legokosabban akkor cselekednél, ha megpróbálnál minél higgadtabb és türelmesebb lenni a környezeteddel.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egész nap feszélyezi hogy mindenki sürget vagy legalábbis te úgy érzed, hogy folyton noszogatnak a többiek. Nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítanod nekik, te csak haladj nyugodtan a saját tempódban. Ha nekik az a jó, rohanjanak, amennyire csak akarnak.

Nem kell, hogy foglalkozz vele, ha mindenki sürget. Forrás: Thinkstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Valaki rosszul ítél meg téged, ami kellemetlen perceket okozhat neked, hiszen rajtad nem igazán látszik elsőre, milyen határozott is tudsz lenni. Csütörtökön valaki leckét is kap ebből, amikor egyszer csak leemeled az álarcot magadról.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha el szeretnél érni valamit, ne gondold, hogy célzásokból érteni fogja vagy kitalálja a másik fél, hogy mire is vágysz valójában. Legyél igenis egyértelmű és határozott, mondd ki konkrétan, mit szeretnél. A Kos Hold segít ebben - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.