smink nélkül Baywatch Pamela Anderson vörös szőnyeg
December 4-én rendezték meg British Fashion Awardsot Londonban. Az eseményen természetesen sztárdömping volt, tiszteletét tette többek között a Baywatch sztárja, Pamela Anderson is. Bár a szettje egyszerű volt, sikerült ismét elérnie, hogy mindenki róla beszéljen.

Ez a bravúr pár hónapja már egyszer sikerült neki a párizsi divathéten is: akkor is és most is smink nélkül jelent meg a nagyközönség előtt. Anderson – aki sokáig feltűnő öltözködésével és sminkeivel hívta fel magára a figyelmet – megfogadta, hogy többé nem festi magát. Ennek az az oka, hogy nem szégyelli az idő múlását, fontosnak tartja, hogy a korabeli nők felvállalják, öregszenek. Korábban azt mondta, nem akar már versenyezni senkivel, hogy a legszebb legyen a vörös szőnyegen, és ez hatalmas szabadságot ad neki.

Korábban arról is vallott, hogy egyre gyakrabban jutnak eszébe az édesanyja szavai.

„A mamám mindig azt mondta nekem, az életed egy pontján nem akarod majd sminkelni a bőrödet. És milyen igaza van" – mondta, majd hozzátette, nem lehet az életünk végéig a fiatalságot hajszolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.