Valószínűtlen tárgy varázsolja csíkmentessé a tükröket és az ablakot: megdöbbentek az eredményen

Forrás: Shutterstock -
ablak takarítás eredmény zacskó tükör
Egy takarítási szakértő szerint a csillogó ablakok és tükör titka egy olyan tárgy, ami sokunk otthonában már megtalálható.

Egy takarításért rajongó nő hatalmas csodálatot váltott ki az interneten, miután megosztotta a trükkjét, amivel a tükröket takarítja: nemcsak azért ámultak el, mert a tipp működik, hanem azért is, mert egy valószínűtlen tárgy segítségével varázsolja csíkmentesre a tükröket.

Az ablakon is működik a trükk Forrás: Shutterstock

A TikToker, Cora-Lynn Debski videója nemrég vírusszerűen terjedt el, miután elárulta, hogy úgy tartja tisztán a tükreit, hogy egy bevásárlószatyorral dörzsöli le őket. A 3,2 millió néző kíváncsiságát felkeltő klipben a posztoló elmagyarázta, hogy a szupermarketben kapható tárgytól az ablakok csíkmentesek és fényesek lesznek. Az eredmény megdöbbentette nézőit, hiszen bebizonyította, hogy a zacskó mennyire fényessé tette a tükröket, anélkül, hogy egyetlen csíkot is hagyott volna maga után.

@c.debski#fyp#tiktok♬ Not to late - Sebo

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.