Sarolta hercegnő gyengéd gesztusai Dianát idézték meg

Diana gesztus Charlotte hasonlóság hercegnő
A királyi család rajongói egy vírusként terjedő videóban kedves hasonlóságot fedeztek fel a fiatal hercegnő és néhai nagymamája, Diana hercegné között.

Egy Sarolta hercegnőről készült klip az egész interneten elrabolta az emberek szívét, miután gyengéd viselkedése sok rajongó szerint Diana hercegnére emlékeztet.

A @princesscharlotteedits nevű TikTok-fiókon megosztott klipekből készült összeállítás több olyan nyilvános szereplést emel ki, amelyeken az ifjabb királyi családtag az elmúlt években részt vett. A követők kommentálták a közszereplőkkel való interakcióit, többen dicsérték civilizált és elegáns viselkedését – derült ki az Express cikkéből.

@princesscharlottedits Princess Charlotte #videoviral#foryourpage#fypシ゚viral#xzyabc#princesscharlotte#fypシ゚viral#foryourpage#videoviral#xzyabc#royalfamily#fypシ#foryou#fypシ#princesscharlottedits#parati#viral#viral#recommendations#videoviral#foryourpage#fypシ゚viral ##videoviral#videoviral#videoviralitiktok#fypシ゚viral♬ sonido original - • Keila •

A nyolcéves Saroltát, - aki a walesi hercegi pár középső gyermeke és egyetlen lánya - gyakran elkísérik testvérei, György herceg és Lajos herceg is a királyi eseményekre.

A klip, amelyet "Sarolta hercegnő a királyi protokollal" felirattal tettek közzé, több mint 26 ezer kedvelést gyűjtött be. Tartalmazott egy videót is, amelyen a királyi család 2022 decemberében a Westminster apátságban a papság tagjait köszönti.

Egy másik csúcspont is bekerült, amely azt mutatta, ahogy Sarolta kezet fog a windsori esperessel a Szent György-kápolnában húsvétvasárnap.

Charlotte hercegnő és Diana között kísérteties a hasonlóság Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Peter Summers

Az év elején egy másik klip is körbejárta a TikTok-ot a fiatal hercegnőről és a nézőket ugyanúgy lenyűgözte Sarolta és Diana hasonlósága.

A 18 másodperces videó, amely Sarolta és a kedvetlenül nézelődő Diana között kísérteties hasonlóságokat mutatott, milliós nézettséget és több száz kommentet hozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.