A katasztrófa után földönkívüliek szálltak le Csernobilban, hogy elszívják a káros sugárzást

Forrás: Getty Images/Wojtek Laski -
dokumentumfilm Csernobil UFO észlelés katasztrófa
A Netflix dokumentufilmje szerint a csernobili atomermű katasztrófája után földönkívüliek szálltak le a csernobili atomerőműre, hogy a levegőben lévő veszélyesen magas mérgező sugárzást magukba szívják. 

Az Encounters című dokura azonnal lecsaptak az ufók és a földönkívüliek rajongói, akik abban bíznak, hogy azért érkeztek az idegenek a Földre, hogy segítsenek az emberiségnek.

A négy részből álló dokumentumfilm számos, az elmúlt 50 év során történt tömeges UFO-észlelést tár fel világszerte, köztük egy idegen űrhajót, melyet a csernobili erőműnél láttak az 1986. áprilisi atomkatasztrófa után.

Csernobil Forrás: Getty Images/Wojtek Laski

A negyedik epizódban Dr. Jensine Andresen – a földönkívüli intelligencia (ETI) és az azonosítatlan légi jelenségek (UAP) kutatója – azt mondta, hogy sokan láttak egy idegen űrhajót leszállni a helyszínen a robbanás okozta lángok fölött.

„Közvetlenül a tűz felett sokan észlelték, ahogy arra halad egy UFO, amely 3 percig maradt a helyszínen” — mondja el a filmben a kutató, aki szerint a mérgező sugárzás szintje hirtelen lecsökkent, amint az UFO eltűnt.

A műsorban ugyan nem szerepelnek csernobili tanúk vallomásai, Dr. Andersen azonban pontos mérési adatokra hivatkozik — írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.