Tökéletes Disney-esküvőt szervez Gypsy Rose, aki 2015-ben barátjával meggyilkoltatta Münchausen-szindrómás anyját

Forrás: Gypsy Rose Blanchard -
dokumentumfilm gyilkosság esküvő Gypsy Rose Blanchard Chillicothe Büntetés-végrehajtási Központ
Ahogy mi is írtunk róla, kiengedték a börtönből Gypsy Rose Blanchardot. A most 32 éves nő regisztrált a TikTokra, férjhez ment és gyereket szeretne. Gypsy Rose kapcsolatáról nyilatkozott és arról, hogy immár szabadon is szeretne egybekelni tanár férjével, akivel a börtönévek alatt ismerkedett meg és általa végre megtapasztalhatta a valódi intimitást.

A 32 éves Gypsy és a 37 éves Ryan Scott Anderson még a nő börtönévei alatt, 2022. július 20-án a missouri Chillicothe Büntetés-végrehajtási Központ falai között keltek egybe, de most immár szabadon is kimondhatják a boldogító igent.

Gypsy Rose Blanchard hamisítatlan Disney-esküvőre vágyik. Forrás: Gypsy Rose Blanchard

Gypsy Rose Blanchard - akinek történetéről itt írtunk bővebben - 2015-ben rávette barátját, hogy ölje meg az anyját, miután úgy vélte, nincs más módja annak, hogy kiszabaduljon a fizikai és mentális fogságból.

Az anyja, Dee-Dee Blanchard, 3 hónapos kora óta hazudta betegnek a lányát. Mivel maga is egészségügyi dolgozó volt, így tökéletes tüneteket talált ki és idézett elő - és addig nem állt meg, míg nem talált egy orvost, aki hitt neki. Először alvási apnoéval diagnosztizálták - aztán kromoszóma rendellenességet állapítottak meg nála. Néhány évvel később az anya már kerekesszéket is kért Gypsynek, ugyanis állította, hogy a kislány már járni sem tud az izomsorvadása miatt, így vették rá a szűkebb és tágabb környezetüket, hogy anyagilag támogassák őket.

Gypsy Rose korábban azt nyilatkozta, reméli, hogy a Chillicothe Büntetés-végrehajtási Központ elhagyása után közösségi médiában követői bázist építhet és arról is beszélt, hogy tudja, a gyilkosság, amit elkövettek, nem volt megfelelő döntés, ahogy soha, semmilyen gyilkosság sem az.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.