A 90 éves dédnagyi a legidősebb női dobos: "Visszahozta az életembe az igazi örömöt"

Forrás: William Lailey SWNS -
Barbara McInnis dédnagyi dobóra 90 dobos
Barbara McInnis 90 éves és saját bevallása szerint a dobolás tartja őt fiatalon, noha ő Nagy-Britannia egyik legidősebb dobosa. 

Barbara McInnis, a 90 éves dédnagymama Nagy-Britannia egyik legidősebb női dobosává vált. Ebben Chris Joyce volt a segítségére: a Simply Red nevű banda sztárja tanította a hölgyet, aki úgy érzi, megfiatalodott.

A 90 éves Barbara McInnis élvezi a dobolást Forrás: William Lailey SWNS

"Segített nekem visszapörgetni az éveket. Új lendületet adott, új érdeklődést, ami szerintem jót tesz az én koromban. Visszahozta az életembe az igazi örömöt, és eltüntette néhány ráncomat" - mondta Barbara a dobolásról és a tanáráról, Chris Joyce-ról. A nyugdíjas hölgy ráadásul nem is rajongott a Simply Redért, amikor hat hónappal ezelőtt lefoglalt egy dobórát a banda egykori sztárjánál. Azóta azonban megváltozott a véleménye, és már élvezi a pop- és rockdalok előadását is - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.