Mennyiség vagy minőség? Ha a Lidlben vásárolsz, mindkettőt megkapod

Forrás: Lidl -
Lidl Plus akció kedvezmény lidl
Év végén, karácsonykor és szilveszterkor szinte mindenki arra törekszik, hogy a legjobb alapanyagokból a legfinomabb fogásokat tegye a családi asztalra. Így az ünnepek mindannyiunk pénztárcáját megviselik, és januárban jobban figyelünk arra, hogy mennyit költünk. A Lidl ebben most is segít a vásárlóinak, szuper akciók és kedvezmények közül választhatunk.

A Lidl egyik fontos céltűzése, hogy a magyar családok mellett álljon: egyrészt termékpalettája kialakításakor figyeli a fogyasztói igényeket, másrészt az alacsony árak, tartós és azonnali árcsökkentések biztosítása mellett, hetente megújuló termékakciókkal támogatja a vásárlókat. Az áruházlánc az egészségtudatos vásárlókra is figyel, állandó és szezonális termékeik között az ételallergiások, a vegánok, de a friss, hazai húsok, halak és gyümölcsök kedvelői is tudnak válogatni.

Árcsökkentési programmal támogat a Lidl

Nincs ez másképp januárban sem, hazánk vezető áruházlánca továbbra is azon dolgozik, hogy a kedvezőbb beszerzési lehetőségekből fakadó és azon is túlmutató árelőnyét továbbadja vásárlóinak. Egy éve tartó árcsökkentési programjának keretében már több mint 600 termék árát mérsékelte, amit a jövőben is folytatni kíván és továbbra is azon dolgozik, hogy a legjobb árakat és kiváló minőségű termékeket biztosíthasson az üzletekbe betérő vásárlóinak. Nézzük, mit ajánl az áruház vásárlóinak januárban!

Forrás: Lidl

Párban jobban megéri a kedvencedet vásárolni

A Párban jobban megéri akció keretén belül minden második termék olcsóbban megvásárolható. Az áruházlánc kínálatban hetente változó árucikkeket találhatunk, melyek esetében minden második termék megvásárlása esetén akár 50-60, sőt 70 százalék kedvezményben is részesülhetünk, így adott esetben betárazhatunk a kedvenceinkből és azokból az élelmiszerekből, amelyek sokáig elállnak. Januárban biztosan párban érdemes beszerezni az Omnia kávét, a bulgurt vagy a rizscsipszet. Sokak egyik kedvenc és praktikus snackje, az Alesto gyümölcsszelet, most minden második csomag 71 százalékos kedvezménnyel vihető el.

XXL akció, ha nagy a család

Az XXL akció keretén belül most többet kaphatunk a pénzünkért. A Lidl időszakos kínálatában szereplő nagy kiszerelésű XXL termékek kilogrammra vetített ára kedvezőbb, mint a normál kiszerelésű termékeké, ezért választásukkal pénzt spórolhatunk. Hogy mikor, melyik terméknél érhető el ez a lehetőség, azt mindig érdemes figyelni. Az XXL akcióval nem kell lemondanunk a minőségéről akkor sem, ha nagyobb mennyiségre lenne szükségünk.

A szupersztár a Lidl Plus: mindenkinek érdemes letöltenie

Ha rendszeresen jársz a Lidlbe, számtalanszor hallottad már, hogy a kasszánál megkérdezik, van-e Lidl Plus applikációd, de az önkiszolgáló kasszák is „rákérdeznek", hogy szeretnéd-e beolvasni az appot. Naná, ugyanis aki letölti a Lidl Plus applikációt, az a regisztrációt követően azonnali kedvezményekhez juthat digitálisan. A Lidl Plus más hűségprogramokkal ellentétben minden alkalommal kizárólagos kedvezményt nyújt azoknak a vásárlóknak, akik fizetéskor beolvassák digitális hűségkártyájukat a pénztárnál. A hetente megjelenő akciós újságban szereplő kedvezményeken felül a Lidl Plus felhasználói hetente átlagosan 10-12 extra, százalékos vagy fix összegű kuponnal spórolhatnak a bevásárlás során, és minden vásárlást követően kaparós nyereménykártyában részesülnek, ami további kedvezményekhez juttatja őket.

Forrás: Lidl

A kötelezőnél is többet ad a Lidl

A hétről hétre megújuló akciók rendkívül népszerűek és keresettek, csak úgy, mint a Többet adunk akciók, amelynek keretében a vállalat a kötelezően előírt 15 százalék helyett akár 50 százalékos kedvezményt is biztosít vásárlóinak. Kiváló választás lehet most a szénhidrátcsökkentett vekni vagy a zöldalma, de a Buratta sajtot is érdemes kipróbálni, ami közel 30 százalékkal olcsóbb most.

A szuper hétvégi akciókat se hagyd ki!

A legtöbben hétvégén intézik el a heti nagybevásárlást. Rájuk gondolt a Lidl, amikor bevezette a hétvégi akciókat, amelyek termékkínálata változó, így érdemes figyelni, mi az, ami igazán megéri. A friss, csontos tarja és a Maasdamer specialitások, most bombajó áron kaphatóak.

Forrás: Lidl

Halpéntek

Köztudott, hogy a magyar lakosságnak csak elenyésző százaléka fogyaszt rendszeresen halat. Ennek oka a hal sok egyéb húsnál magasabb ára vagy a jó minőségű hal beszerzésének nehézsége. Nos, a Lidl mindkettőre gondolt, az áruházlánc állandó kínálatában többféle fagyasztott és friss hal szerepel, utóbbit péntekenként még jobban megéri megvenni, ugyanis a friss haláru kínálatot péntekenként 15 százalék kedvezménnyel kínálják. A Lidl Plusszal további kedvezmény is kapható, így az applikációt használók a friss halakat péntekenként 25% kedvezménnyel vásárolhatják meg. A friss bőrös lazacfilé és és a különféle szusibox például most igazán megéri, de ha netán a karácsonyi menünek nem volt része a halászlé, akkor most azt is beszerezheted, de tonhalfilé és egyéb tengeri herkenytűk is szerepelnek a kínálatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.