szakértő fodrász mesterfodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsolt a női frizurák nagymestere.

Nagyon korán, már gyermekkoromban tudtam, hogy fodrász szeretnék lenni. Édesanyám legnagyobb örömére mindig az ő haján gyakoroltam. Általános iskolában a barátok, ismerősök igyekeztek lebeszélni a pályáról, mondván, egy fiú ne legyen fodrász, ezért egy informatikai középiskolában érettségiztem le. De ezek alatt az évek alatt sem adtam fel álmomat, és egy kedves fodrász barátomnak segédkeztem minden szabadidőmben. Érettségi után azonnal jelentkeztem az Ipartestületi Szakiskolába. Tanulóéveimet Szécsényi István mesterfodrász szalonjában töltöttem. Nagyon sokat köszönhetek neki és csapatának. Alig 2 hónapja tanultam hivatalosan a szakmát, amikor elindultam az első versenyen, ahol 9. helyezést értem el.

A következő megmérettetésen már 3. helyezettként végeztem. Szalonom évek óta Magyarország 20 legjobb WELLA PROFESSIONAL fodrászata között van számon tartva. Rendszeresen indulok a Trend Vision Award versenyen, ami minden évben lehetőséget ad arra, hogy megmutassam, hogyan látom az adott év trendjeit. Munkáimon évről évre látható a szakmai fejlődésem. 2008-ban fantasztikus élményben volt részem Londonban: részt vehettem a Vidal Sassoon 80. születésnapi partiján. Hihetetlen élmény volt, ott állt körülöttem a világ összes neves fodrásza. A vacsora végén sikerült egy fotót készíttetnem a fodrász-szakma élő ikonjával, Sassoonnal. A legenda kezet fogott velem és megveregette a vállam. Ez örök emlék marad, mindig büszke leszek rá. A szalonom mellett a Life.hu, a Lifenetwork és az Ozonenetwork bemondóinak frizurájáért felelek.

Weboldalam: http://szofranzsolt.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.