Megállt az idő Linda Gray számára a Dallas sorozat utolsó epizódja óta. A volt szépségkirálynő már elmúlt hetvenéves, de a széria legújabb folytatásában még mindig a bombanő szerepében fog tündökölni.

Húsz évvel az utolsó rész után folytatják a Dallast. A régi szereplők közül azóta többen már meghaltak, a többiek megöregedtek, vagy rengeteget változtak. Kivéve egyiküket: Linda Gray a napokban mindenkit meghökkentett ragyogó külsejével egy divatbemutatón. A színésznő már túl van a hetedik X-en, de még mindig úgy néz ki, mintha egy percet sem öregedett volna, mióta utoljára Samantha Ewing szerepében láthattuk.

Forrás: AFP

"Alig várom, hogy újra visszatérjek a Ewing családba" - nyilatkozta Linda, aki gyakorlatilag a Dallas forgatásain még csak tanulta a színészmesterséget. A sorozat után azonban nem kényeztették el szerepekkel, így nem csoda, hogy nosztalgiával gondol színészkarrierje kezdetére és egyben csúcsára. A rossz nyelvek szerint fiatalos külsejéért legalább annyira hálás lehet a plasztikai sebészeknek, mint a géneknek.

Gray mellett természetesen visszatér a hetvenkilenc éves Larry Hagman is Jockey szerepében, és a fiatalabb Ewing, Bobby is újra Patrick Duffy alakításában támad fel. Az alkotók azonban elárulták, hogy az új epizódokban a régi sztárok már csak epizodisták lesznek, a történet nagyrészt a hajdani szereplők gyermekei körül forog.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Dráma, zokogás, összeomlás: Olivérnek mennie kellhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110212-veres-parbaj-oliver-es-beci-kuzd-meg-egymassal.html Máris veszélyben Katy Perry házasságahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-alig-harom-honap-utan-parterapiara-jar-katy-perry-es-ferje.html Bombázó lett a Megasztár felfedezettje!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-toth-gabi-gyonyoru-no-lett.html Scarlett Johansson összejött Sean Penn-nel?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-scarlett-johansson-osszejott-sean-pennel.html Együnk bogarat! Tápláló és egészséges!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110212-egyunk-bogarat-taplalo-es-egeszseges.html VV4: Enikő belebetegedett a Való Világba! Elhagyja Olivért?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110212-eniko-belebetegedett-a-valo-vilagba-elhagyja-olivert.html Picúr szexelne Gombival a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110209-picur-szexelne-gombival-a-villaban.html Anya lett a leszbikus színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110209-ismet-anya-lett-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york.html Fergie megvédte Christina Aguileráthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-fergie-megvedte-christina-aquilerat.html Twitteren szült a nő, százak követték percről percrehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110211-twitteren-szult-a-no-szazak-kovettek-percrol-percre.html Egyedi ajándékok Valentin-napra, fillérekbőlhttp://www.life.hu/hazitunder/csinaldmagad/20110211-egyedi-ajandekok-valantinnapra-fillerekbol.html