A Dallas egykori Samanthája hetvenen túl is fiatalabb, mint valaha

színésznő plasztikai beavatkozás fiatalítás Dallas (sorozat) Samantha idős kor Linda Gray bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megállt az idő Linda Gray számára a Dallas sorozat utolsó epizódja óta. A volt szépségkirálynő már elmúlt hetvenéves, de a széria legújabb folytatásában még mindig a bombanő szerepében fog tündökölni.

Húsz évvel az utolsó rész után folytatják a Dallast. A régi szereplők közül azóta többen már meghaltak, a többiek megöregedtek, vagy rengeteget változtak. Kivéve egyiküket: Linda Gray a napokban mindenkit meghökkentett ragyogó külsejével egy divatbemutatón. A színésznő már túl van a hetedik X-en, de még mindig úgy néz ki, mintha egy percet sem öregedett volna, mióta utoljára Samantha Ewing szerepében láthattuk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Alig várom, hogy újra visszatérjek a Ewing családba" - nyilatkozta Linda, aki gyakorlatilag a Dallas forgatásain még csak tanulta a színészmesterséget. A sorozat után azonban nem kényeztették el szerepekkel, így nem csoda, hogy nosztalgiával gondol színészkarrierje kezdetére és egyben csúcsára. A rossz nyelvek szerint fiatalos külsejéért legalább annyira hálás lehet a plasztikai sebészeknek, mint a géneknek.

Gray mellett természetesen visszatér a hetvenkilenc éves Larry Hagman is Jockey szerepében, és a fiatalabb Ewing, Bobby is újra Patrick Duffy alakításában támad fel. Az alkotók azonban elárulták, hogy az új epizódokban a régi sztárok már csak epizodisták lesznek, a történet nagyrészt a hajdani szereplők gyermekei körül forog.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Dráma, zokogás, összeomlás: Olivérnek mennie kellhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110212-veres-parbaj-oliver-es-beci-kuzd-meg-egymassal.htmlMáris veszélyben Katy Perry házasságahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-alig-harom-honap-utan-parterapiara-jar-katy-perry-es-ferje.htmlBombázó lett a Megasztár felfedezettje!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-toth-gabi-gyonyoru-no-lett.htmlScarlett Johansson összejött Sean Penn-nel?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-scarlett-johansson-osszejott-sean-pennel.htmlEgyünk bogarat! Tápláló és egészséges!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110212-egyunk-bogarat-taplalo-es-egeszseges.htmlVV4: Enikő belebetegedett a Való Világba! Elhagyja Olivért?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110212-eniko-belebetegedett-a-valo-vilagba-elhagyja-olivert.htmlPicúr szexelne Gombival a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110209-picur-szexelne-gombival-a-villaban.htmlAnya lett a leszbikus színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110209-ismet-anya-lett-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york.htmlFergie megvédte Christina Aguileráthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-fergie-megvedte-christina-aquilerat.htmlTwitteren szült a nő, százak követték percről percrehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110211-twitteren-szult-a-no-szazak-kovettek-percrol-percre.htmlEgyedi ajándékok Valentin-napra, fillérekbőlhttp://www.life.hu/hazitunder/csinaldmagad/20110211-egyedi-ajandekok-valantinnapra-fillerekbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.