plasztika orrplasztika szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Kárász Tamás szakterülete az orrplasztika.

"Summa cum laude végeztem el az orvosi egyetemet, majd plasztikai sebészetből és fej-nyak sebészetből is kitűnő eredménnyel tettem szakvizsgát.
Több mint tíz éve foglalkozom esztétikai sebészettel. Kiemelt működési területeim: orrplasztika, fülplasztika, ajak- és mellnagyobbítás, valamint a műtét nélküli, injekciós fiatalító eljárások: botoxkezelés, injekciós ráncfeltöltés és arcformálás, mezoterápia.

Orrplasztika területén kiemelkedő műtéti számmal rendelkezem, több hazai és nemzetközi konferencián voltam előadó, és nem egy, bonyolult műtéttípust először alkalmaztam Magyarországon. Fülplasztika területén szinte egyedüliként végzek lézeres beavatkozást, ami egyesíti a korábbi technikák előnyeit, azok hátrányai nélkül, a lehető legrövidebb gyógyulási idő mellett. Az amerikai Permalip ajakimplantátumot először alkalmaztam hazánkban.

2010-ben hosszabb időt töltöttem Amerikában az egyik vezető magán plasztikai intézetben, Dallasban. A svájci Anteis cég nemzetközi oktatójaként a világ számos országában tartok továbbképzést orvosok számára a legújabb műtét nélküli injekciós módszerekről."

E-mail cím: kartam@t-email.hu

Tel: 0630 411 3221

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.