Herrer Sára és Kinizsi Ottó filmje fődíjat nyert a Filmszemlén

Kinizsi Ottó szégyen Herrer Sára
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinizsi Ottó, a Barátok közt Balassa Imije a csinos fiatal színésznővel, Herrer Sárával szerepel a Szégyen című filmben, mely elnyerte a 42. Magyar Filmszemlén a legjobb kisjátékfilm fődíját. Karinthy Ferenc Szégyen és Régi nyár című novelláiból rendezett filmet Esztergályos Károly. A három epizódból álló alkotás főszereplője Bártfai, akit Kinizsi Ottó alakít. "Életem talán legjobb munkája volt a Szégyen. Hatalmas feladatot rótt rám, volt, amikor azt éreztem, nem bírom el ezt a terhet, de a fantasztikus rendezőmnek köszönhetően teljesítettem a feladatot" - vallotta Ottó, aki a Csalfa Karma websorozat egyik fő munkatársa. Kövesd a Csalfa Karma fordulatait iWiWen és Facebookon is!

Herrer Sárát, a Life.hu romantikus websorozatának, a Csalfa Karmának a főhősét Ottó a Szégyen próbafelvételén ismerte meg, és Sárának sikerült őt három másodperc alatt elvarázsolnia. "Bemutatkoztunk egymásnak, és rögtön egy szerelmes jelenetet kellett eljátszanunk. Valakivel, akit csak percekkel azelőtt ismertél meg, ez roppant nehéz: kell hozzá egy bizonyos szikra két ember között. Nálunk ez szerencsére megvolt, és ettől is lett jó a film" - mesélte a színész, aki azt is elárulta, miért szeret Sárival dolgozni. "Sári természetessége és remek személyisége teszi őt ellenállhatatlanná, ráadásul tele van energiával, és mindig mosolyog" - mesélt Ottó kolléganőjéről, a romantikus websorozat, a Csalfa Karma főszereplőjéről.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.